One Less Lonely Girl [Baek-Sica Ver]

Author           :           Nizah Putri

Title                :           One Less Lonely Girl [Baek-Sica Ver.]

Cast                :           Byun Baek Hyun

Jessica Jung

Length           :           ±3000 words.

Categories    :           Romance.

Note               :           Cuma menulis apa yang ada dikhayalan. Entah nyambung apa enggak, seenggaknya menulis itu sebagai pelampiasan ekspresi gue hwhw.

Sambil dengerin lagu one less lonely girl-nya Justin Bieber coba hwhw.

Happy Reading!

Warning        :           Typo(s). OOC. Cerita gak nyambung.

IMG-20130213-WA0012

“Cinta itu bukan hanya kode, tapi juga bukti nyata”

Continue reading

[FF Freelance] Twinkle Twinkle Little Star

Title    :           Twinkle Twinkle Little Star

Length:           Oneshot

Rating :           T

Genre :           Romance

Author:          Young Ji Yoon

Main Cast:

Choi Jinri (a.k.a Sulli)

Lee Taemin

Support Cast:

Kim Jongin (a.k.a Kai)

Choi Minyoung (OC)

Kim Kibum (a.k.a Key)

Note:

 

Ini FF Shinee pertama aku^^ Semoga kalian suka. Mianhe jika ada pengetikan yang salah._.v *bow* Don’t Be Silent Reader, Ne!? Please Comment!!^^)/

 TTLS COVER

  Continue reading

[FF Freelance] Bitter Love

Author              :          Aya

Judu                 :           Bitter Love
Genre               :           Angst, romantic, One shot

CAST

–          Heechul Super Junior as Kim Heechul

–          Yuri SNSD as Kwon Yuri

–          Sohee Wondergirl as Ahn Sohee

Continue reading

[FF Freelance] 5 Days!

Title                      : 5 Days!

Author                  : Icha Fasya Hapsari (@skehehdanicha)

Cast                       : Lee Taemin, Park Jiyeon

Support Cast      : Lee Jieun, Choi Minho, Park Luna, Kim Keybum

Genre                   : Romantic, Sad, Angst

Rating                   : G/15

Lenght                  : Oneshoot

 

Image

Inspiration from K-drama “49day” and Indonesian movie “Love is Cinta”

Ffnya rada mirip sama k-drama 49day dan Indonesian movie love is cinta, maaf ya karna emang itu ceritanya hampir rada-rada mirip cuman aku bedain nanti ceritanya.

Nb: sebelumnya ffnya pernah aku post di blog pribadiku (http://taejishipper.wordpress.com) tapi aku kirim juga kesini^^

Continue reading

[FF Freelance] Love Triangle – sarang-ui samgaghyeong

Cast:

DO EXO K                              : Lee Soo Hyun

Krystal F(X)                         :  Choi Min Kyung

Choi Minho Shinee            :  Jung Yoo Jin

Eun Ji A-Pink                      :  Park Min Ji

No Min Woo Boyfriend   :  Yoon Jeong Min

Lee Ki Kwang B2ST           :  Kim Dae Hoon

 

Genre : Love Romantic

 

Kali ini saya akan membawakan kembali FF yang sedikit berbeda dengan FF ku yang sebelumnya sudah terbit duluan yang bergenre romantic love”something for u sabeum”.Karena ini adalah FF yang bisa kalian alami sehari hari.check this out guys..selamat membaca. ^.^

 

Continue reading

Beauty Day

Author           :           Zahputri

Title                :           Beauty Day

Cast                :           Byun Baek Hyun

Kim Na Rin

Length           :

Categories    :           Comedy, half Romance/?

Note               :           Read it. mwah. ini hasil pekerjaan aku. kritik? mohon ditulis, biar aku tahu gimana introspeksi diri hwhwhw

Enjoy!

***START***

 

“Cinta itu bukan dipandang dari bagaimana kamu mencintai dia atau apa yang kamu cintai dari sisi baiknya saja. Tapi cinta itu dipandang dari setulus apa kamu menerima kekurangannya. Bukan begitu?”

 Image

Continue reading

[FF Freelance] My Mistake

Tittle               : My Mistake
Author             :  Miika Kim -spring-
Cast                 :
-Kim Hana (OC) (you)
– Park Chanyeol
– Kris wu/Wuyifan
Genre             : Romance, Angst
Rating             : T
Length            : One Shot
Disclaimer        : This story is mine and Plot 100% is the result of my brain(?).This story is inspired from the song Mistake-Girls generation and part of my mind. The cast are belong to God,SM Entertaiment, and their parents. It’s just for fun. No bashing, no plagiarism. If you want to take this fanfic.Please take with full credit. Don’t be a copycat. hey leggo leave your comment about my ff. don’t be a silent reader kay’s .Thanks btw. this ff ever post on my blog http://iwanttokillu.blogspot.com/
warning : so many typo here LOL
tumblr_lvdzpdFFCd1qi23vmo1_
I love you and care about you, more than you’ll ever know.I want you but what can I do? You know, even when you’re not around I’m still thinking of you..why this love so blind?I never thought I’d fall in love with you..Yeah now I know, It’s my mistake…It’s all about my mistake to loving you…
—-